ماهنامه آشپزباشی - مریم امیری
کره، پودر شکر، وانیل و پوست پرتقال رنده کرده را در کاسه مناسبی بريزيد و با همزن برقی هم بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه تخممرغ را افزوده و هم بزنید.
سپس آرد را به اين مايه بيفزائيد و مخلوط کنید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. اكنون خمير را در کیسه شیرینی پزی دارای ماسوره ساده بريزيد و هر بار اندکی از خمیر را در قالب مینی دونات قرار دهيد.
حالا شيرینی را به مدت تقریبی 15-20 دقيقه، در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه شیرینیها خنک شدند، رويشان پودر شکر بپاشيد و قدری مارمالاد وسط آن بگذارید.