آشپزباشی - شیرینی بادام و مارمالاد
کره و پودر شکر را باهمزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود. آنگاه وانیلین و زرده تخممرغ را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس هر دو آرد را بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. اکنون هر بار به اندازه یک قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شکل توپ درآورید و در مرکز آن حفرهای بسازید.
خمیرها را با فاصله از یکدیگر در سینی شیرینیپزی بچینید و شیرینیها را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینیها خنک شدند، رویشان را با بریلو بیارائید.