Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:06

شیرینی بادام و مارمالاد

شیرینی بادام و مارمالاد

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 20 عدد

کره 60 گرم

پودر شکر 2 قاشق سوپخوری

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

آرد برنج 55 گرم

آرد سفید 55 گرم

بریلو برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - شیرینی بادام و مارمالاد

کره و پودر شکر را باهمزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود. آن‌گاه وانیلین و زرده تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس هر دو آرد را بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. اکنون هر بار به اندازه یک قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شکل توپ درآورید و در مرکز آن حفره‌ای بسازید.

خمیرها را با فاصله از یکدیگر در سینی شیرینی‌پزی بچینید و شیرینی‌ها را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه شیرینی‌ها خنک شدند، رویشان را با بریلو بیارائید.

برچسب ها: شیرینی بادامیشیرینی بادام و مارمالادانواع شیرینی خشکآشپزباشیآرزو گنجی تعداد بازديد: 1373 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است