آشپزباشی - محیا ربیعی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 20×30 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه کره، شکر، وانیل، تخممرغها، آرد، بیکینگپودر، نمک و شیر را در کاسه مناسبی بریزید و مواد را ابتدا با درجه کند همزن برقی بزنید تا مخلوط شوند.
سپس سرعت همزن را افزایش دهید و مایه کیک را به مدت تقریبی 10 دقیقه هم بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و رویش را صاف کنید.
اکنون کیک را به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانیکه کیک طلائی رنگ شود، در فر بپزید. همینکه کیک خنک شد، رویش را بپوشانید و در حدود 10 ساعت در دمای محیط نگه دارید.
اینک کیک را به مکعبهای 2 سانتیمتری برش دهید و نیم ساعت در فریزر نگه دارید. آنگاه کیکها را به کمک خلال دندان، در مایه شکلاتی فرو ببرید.
و بعد در پودر نارگیل بغلتانید. حالا مکعبهای نارگیلی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
روش تهیه رویه شکلاتی: پودر شکر و پودر کاکائو را الک کنید و در ظرف مناسبی بریزید. آنگاه این مخلوط را روی بخار آب جوش بگذارید و کره و شیر را به آن بیفزائید.
سپس آن را پیوسته هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود. حالا آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
یادآوری: چنانچه در حین کار مایه شکلاتی خیلی سفت شد، آن را با اندکی آب جوش روان کنید.