Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:18

شیرینی انگشتی خرما و شكلات

شیرینی انگشتی خرما و شكلات

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

بیسكویت پودر كرده 250 گرم

 

گردو برشته و خرد كرده 60 گرم

 

خرمای خرد كرده 400 گرم

 

پودر نارگیل 45 گرم

 

شكلات آبكرده 100 گرم

 

كره آبكرده 50 گرم

 

عسل 60 میلی‌لیتر (حدود یك‌چهارم پیمانه)

 

شیرعسلی 250 میلی‌لیتر (1پیمانه)

 

پودر كاكائو 1 قاشق سوپخوری

 

كنجد بو داده 90 گرم

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی ­– افسانه اسفندیاری

 

بیسكویت، گردو، خرما و پودر نارگیل را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه شكلات، كره، عسل، شیرعسلی و پودر كاكائو را در ظرف مناسب دیگری بریزید و یك دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا مایه روان و یكدستی حاصل شود.

 سپس صبر كنید تا این مایه خنك شود و آن را به مخلوط بیسكویت بیفزائید و خوب هم بزنید تا خمیر شود. حالا روی خمیر فراهم كرده را بپوشانید و یك ساعت در یخچال نگه دارید تا قدری سفت شود.

 اكنون هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از این خمیر بردارید و رول كنید. آن‌گاه رول‌های فراهم كرده را در كنجد بغلتانید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: شیرینیشیرینی انگشتی خرماشیرینی انگشتیشیرینی با خرماشیرینی با شکلاتشیرینی شکلات و خرما تعداد بازديد: 1797 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است