کلمه گراهام به معنی انواع نان، بیسکویت و یا کیکهایی است که با آرد سبوسدار تهیه میشوند و ابداع آن از سوی دکتر سیلوستر گراهام (Sylvester Graham) برای اولین بار در 1880 میلادی صورت گرفت. وی به مصرف غذاها و خوراکهای طبیعی معتقد بود و آرد سبوسدار را برای تهیه انواع بیسکویت و نان و بطور کلی خوراکیها، توصیه میکرد. تولید انبوه این کراکر به دوران معاصر برمیگردد و از آن به عنوان اسنک در میان وعده استفاده میشود. گفتنی است که از این کراکر برای پایه انواع اسلایس و چیزکیک در صنعت قنادی بهره میگیرند.
آرد کامل گندم (سبوسدار) 100 گرم
آرد نول 70 گرم
شکر قهوهای (نرم) 70 گرم
بیکینگپودر یکچهارم قاشق چایخوری
نمک یکچهارم قاشق چایخوری
کره سرد (خرد کرده) 100 گرم
عسل 1 قاشق سوپخوری
شیر 2 قاشق سوپخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری