ماهنامه آشپزباشی - کرم بروله پرتقالی
خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. همینکه خامه به جوش آمد، آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
آنگاه زرده تخممرغ ها را همراه با شکر، سناینچ و پوست پرتقال در ظرف مناسبی بریزید و با همزمن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. سپس خامه را به آن بیفزایید و مخلوط کنید.
اکنون مایه فراهم کرده را در قالبهای نسوز و مخصوص کرم بروله به گنجایش 140 میلیلیتر بریزید و رویشان را با فویل بپوشانید. قالبها را در قالب مناسب و دیواره بلندی بچینید و آن را تا نیمه از آب جوش پر کنید.
اکنون کرم بروله را به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه کرم بروله خنک شد، آن را به مدت 5 ساعت در یخچال نگه دارید.
هنگام پذیرایی، روی کرم شکر بپاشید و با دستگاه ترچ شکر را کارامل کنید.