آشپزباشی - محیا ربیعی
فر را با دمای ٢٠٠ درجه سانتيگراد گرم كنيد و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانيد. آنگاه آرد، شكر، بيكينگ پودر و بيكينگ سودا را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنيد.
سپس كره را بیفزائید و با نوک انگشتانتان با آرد مخلوط کنید تا مواد به شکل خردهنان درآید. حالا پوست پرتقال را بیفزائید. اکنون عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهيد تا اندکی روان شود.
مراقب باشید که خیلی داغ نشود!اینک عسل را روی مواد خشك بریزید و آن را به شکل خمیر درآورید. آنگاه نیمی از خمیر فراهم کرده را به شکل توپ درآورید (هر بار به اندازه یک قاشق چایخوری) و روی سینی بگذارید.
سپس باقیمانده خمیر را نیز به همان ترتیب به شکل توپ درآورید و در مغزهای خرد کرده بغلتانید و روی سینی قرار دهید. اکنون قدری روی توپها را با دست فشار دهید تا صاف شوند.
حالا شیرینی را به مدت تقریبی 6-8 دقیقه در فر بپزید. همینکه شیرینی خنک شد، آنها را دو تا دو تا با مواد میانی به هم بچسبانید.
روش تهیه مایه میانی: کره، شکر و عسل را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.