آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
فر را با دماي ١٩٠ درجه سانتيگراد گرم كنيد و قالب مربع را به ضلع ٢٠ سانتيمتر با كاغذ روغنی بپوشانيد. آنگاه بيسكويت و كره را در كاسة مناسبي بریزید و مخلوط كنيد.
سپس این مخلوط را کف قالب بریزید و فشرده نمائید. حالا شیر عسلي، تخممرغ، وانيلین و شكر را با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود.
اکنون آرد و پودر نارگيل را به آن بیفزائيد و مایه بدست آمده را روی بيسكويت بریزید و به مدت تقریبی 30 دقيقه در فر بپزيد.
همینکه اسلایس شکلات و نارگیل خنک شد، آن را به اندازه دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.