آشپزباشی - لیلا آیانی صفت
کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه تخممرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید سپس آرد و بیکینگپودر را بیفزائید و مواد را به شکل خمیر درآورید.
حالا یکسوم از خمیر را بردارید و قدری رنگ قرمز به آن بزنید خمیرها را جدا جدا در کیسه نایلونی بگذارید و به مدت تقریبی نیم ساعت، در یخچال نگه دارید.
اکنون خمیر رنگ نشده را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 4-5 میلیمتر باز کنید و از خمیر قرمز رنگ، نوارهای باریکی بسازید و با فاصله روی خمیر باز کرده قرار دهید.
اینک روی خمیر کاغذ روغنی بگذارید و وردنه بکشید تا خمیرها به هم بچسبند و ضخامتش 2-3 میلیمتر شود.
آنگاه خمیر را با برشگر کنگرهدار به قطر 7 سانتیمتر قالب بزنید و نیمی از آنها را با برشگر به قطر 3 سانتیمتر خالی کنید تا به شکل حلقه درآید.
حالا خمیرهای قالب خرده را در یک سینی شیرینیپزی بچینید و به مدت تقریبی 12-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.
اکنون شیرینیها را روی پنجره سیمی خنک کنید و رویشان مارمالاد بمالید. سپس شیرینیهای حلقهای شکل را رویش قرار دهید