ماهنامه آشپزباشی - مژگان فرهنگ
کره و شکر قهوهای را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه زرده تخممرغها و وانیل را بیفزائید و هم بزنید.
حالا مخلوط الک کرده آرد و پودر کاکائو را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی بهدست آید. سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.
اکنون هربار به اندازه یک قاشق چایخوری از خمیر فراهم کرده بردارید، آن را به شکل توپ درآورید و در مرکزش حفرهای ایجاد نمائید. اینک توپهای خمیری را ابتدا در سفیده تخممرغ و سپس در گردو بغلتانید و در کپسولهای کوچک مافین قرار دهید.
آنگاه کپسولهای پر کرده را در سینی شیرینیپزی بچینید و سینی را در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید. حالا مافینها را به مدت تقریبی 8-10 دقیقه بپزید.
همینکه مافینها خنک شدند، حفره وسط آنها را با مواد رویه پر کنید و با مارمالاد بیارائید.
روش تهیه مواد رویه: کره و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش(بن ماری) آب کنید.