ماهنامه آشپزباشی - آرزو گنجی
كره، پودر شكر و پوست پرتقال را در كاسه مناسبی بريزيد و با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود. آنگاه تخممرغ را بيفزائيد و مخلوط كنيد.
سپس بادام، آرد و آب پرتقال را به آن افزوده و مخلوط كنيد تا خمير مناسبی به دست آيد، حالا خمير را در كيسه نايلونی بگذاريد و يك ساعت در يخچال نگه داريد.
اكنون خمير را بين كاغذ روغنی بگذاريد و آن را به ضخامت 4 میلی متر باز كنيد. حالا خمير را با برشگر به اندازه 3×5 سانتيمتر قالب بزنيد و در سینی فر بچينيد.
اينك بيسكويتها را به مدت تقریبی 10-12 دقيقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد بپزيد. همينكه بيسكويتها خنك شدند، رويشان را با شكلات، بادام و پوست پرتقال بيارائيد.