آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
آرد (۳۰۰ گرم)، نمک، شکر و مایه خمیر را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه آب را بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا خمیر به دست آمده را در کاسه چرب کرده بگذارید و رویش سلفون بکشید و بگذارید حجمش دو برابر شود.
در این میان از نوتلا 8 اسکوپ بردارید و در ظرف مناسبی و یا روی فویل داخل فریزر بگذارید تا سفت شود.
سپس کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. آرد را به آن بیفزائید و هم بزنید تا یکنواخت شود.
اکنون آن را از روی حرارت بردارید. خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و یک سوم از مخلوط کره و آرد را رویش بمالید.
آنگاه دو لبه خمیر را تا وسط تا بزنید و 15 دقیقه استراحت دهید.
این کار را تا ۳ مرحله ادامه دهید و در هر مرحله یک سوم از مخلوط کره و آرد را روی خمیر بمالید.
در مرحله آخر خمیر را باز کنید، اضافههای اطراف خمیر را برش بزنید و خمیر را رول کنید. حالا خمیر را به عرض 2 سانتیمتر برش دهید و با وردنه اندکی پهن کنید.
اکنون روی هر خمیر نوتلا بگذارید و خمیر را جمع کنید و در روغن سرخ نمائید.
هنگام مصرف، روی توپکهای نوتلا قدری پودر شکر بپاشید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.