Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:30

کوکی شکلات و پسته

کوکی  شکلات و پسته

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

کره نرم شده 100 گرم

شکر 150 گرم

تخم‌مرغ 2 عدد درشت

آرد 180 گرم

آرد ذرت 180 گرم

بیکینگ‌پودر یک دوم قاشق چایخوری

نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری

پودر نارگیل 120 گرم

پوست لیموی رنده کرده 2 قاشق چایخوری

شکلات رنده کرده 250 گرم

شکر برای تزئین به میزان لازم

پودر پسته برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

کره و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و هم بزنید.

حالا آرد، آرد ذرت، بیکینگ‌پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و الک کنید  و به مایه تخم‌مرغی افزوده و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید.

سپس پودر نارگیل، پوست لیمو و 150 گرم از شکلات را بیفزائید و مخلوط کنید .

اکنون هر بار به اندازه یک قاشق چایخوری از مایه فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و آنها را با فاصله از یکدیگر،در سینی شیرینی‌‌پزی دارای کاغذ روغی بچینید.

رویشان شکر بپاشید و سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

 اینک کوکی‌ها را به مدت تقریبی 18-20 دقیقه در فر بپزید. همینکه کوکی‌ها خنک شدند، آنها را با شکلات آبکرده (باقیمانده شکلات) و پسته بیارائید.

برچسب ها: آشپزباشیمهدیس رحیمیانانواع کوکی های خوشمزهکوکی شکلات و پستهطرز تهیه کوکی شکلات و پستهمواد لازم برای تهیه کوکی شکلات و پسته تعداد بازديد: 1149 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است