آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
کره و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و هم بزنید.
حالا آرد، آرد ذرت، بیکینگپودر و نمک را با هم مخلوط کرده و الک کنید و به مایه تخممرغی افزوده و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید.
سپس پودر نارگیل، پوست لیمو و 150 گرم از شکلات را بیفزائید و مخلوط کنید .
اکنون هر بار به اندازه یک قاشق چایخوری از مایه فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و آنها را با فاصله از یکدیگر،در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغی بچینید.
رویشان شکر بپاشید و سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
اینک کوکیها را به مدت تقریبی 18-20 دقیقه در فر بپزید. همینکه کوکیها خنک شدند، آنها را با شکلات آبکرده (باقیمانده شکلات) و پسته بیارائید.