آشپزباشی - لیلا آیانی صفت
کره، تخممرغ، آب و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه آرد را کمکم بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید.
سپس روی خمیر را با پارچه مرطوبی بپوشانید و نیم ساعت در دمای محیط نگه دارید. حالا خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت رنگ قرمز بزنید.
اینک هر دو خمیر را به شکل مستطیل و نازک باز کنید و خمیر قرمز را روی خمیر رنگ نشده قرار دهید.
آنگاه خمیر را با برشگر مربع به اندازه 7 سانتیمتر قالب بزنید و وسط هر ضلع خمیر را به طول 3-4 سانتیمتر، به سمت مرکز برش دهید.
از مواد میانی توپهای کوچکی بسازید و آنها را در مرکز خمیرهای قالب زده قرار دهید. حالا هر برش خمیر را به شکل مثلث روی مواد میانی بیاورید.
و دو تکه پایین خمیر را به هم بچسبانید تا به شکل گل درآید. آنگاه قدری سفیده تخممرغ روی خمیرها بمالید و یک عدد فندق در مرکزشان بگذارید.
خمیرهای فراهم کرده را کنار هم، در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید و رویشان کره آبکرده بریزید.
اکنون سینی را در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید و باقلوا را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه بپزید. سپس باقلوا را از فر درآورید و همچنان که داغ است، در شربت ولرم قرار دهید.
پس از 10-15 دقیقه، آنها را از شربت خارج کنید و در صافی قرار دهید.
روش تهیه مواد میانی: همه مواد را با هم مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید.
روش تهیه شربت: آب، شکر و پوست لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. سپس آن را بجوشانید و عسل را بیفزائید. بعد از یکی دو جوش، شربت را از روی حرارت بردارید.