آشپزباشی - محیا ربیعی
كره و پودر شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه آرد و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس مایه فراهم کرده را یک ساعت در دمای محیط نگه دارید تا آماده مصرف شود. حالا آن را در کیسه شیرینی پزی دارای ماسوره کنگرهدار بریزید و هر بار قدری از آن را به شکل هلال، روی سینی دارای کاغذ روغنی بگذارید.
اکنون سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شود، بپزید.
اینک شیرینی را روی پنجره سیمی خنک کنید. اکنون قسمتی از هر شیرینی را در شکلات آبکرده بزنید و رویش پسته بپاشید و روی فویل بگذارید تا شکلات ببندد.