آشپزباشی - مریم امیری
کره، تخممرغ و وانیلین را در ظرف مناسبی بریزید و با قاشق هم بزنید. شیر را نیز افزوده و هم بزنید.
آنگاه گردو و بیکینگ پودر را بیفزایید و مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم افزوده و هم بزنید تا خمیرمناسبی حاصل شود.
حالا از خمیر فراهم کرده، توپهای کوچکی بسازید و با فاصله از هم در سینی چربکرده شیرینیپزی بچینید.
اکنون شیرینیها را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
آنگاه شربت ولرم را روی شیرینیهای داغ بریزید و با گلبرگ های گل بیارائید.
روش تهیه شربت: همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. آنگاه شربت را 3 دقیقه بجوشانید.