آشپزباشی - آرزو مقدم
آرد، پودر کاکائو، نمک و بیکینگپودر را باهم مخلوط و الک کنید. آنگاه روغن و شکر را با همزن برقی بزنید و تخممرغها را یکی یکی بیفزائید.
هر یک از تخممرغها را یک دقیقه با همزن برقی بزنید. سپس وانیل و مواد خشک را افزوده و مخلوط سازید.
حالا خمیر فراهم کرده را در ظرف دردار بگذارید و ۲۴ ساعت در یخچال نگه دارید.
اکنون هر بار به اندازه 2 قاشق چایخوری از خمیر بردارید و آن را به شکل توپ درآورید، آنها را در پودر شکر بغلتانید و با فاصله از یکدیگر، در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید.
آنگاه شیرینیها را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید.