Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:07

شيرينی مدلين

شيرينی مدلين

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي حدود 40 عدد

تخم‌مرغ 4 عدد

شكر 140 گرم

كره آبكرده و خنك شده 60 گرم (يك چهارم پيمانه)

پوست پرتقال رنده كرده 1 قاشق چايخوري

آب پرتقال 1 قاشق سوپخوري

آرد  110 گرم

ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد و قالب مخصوص مدلين را با اسپري چرب نمائيد. سفيده تخم‌مرغ‌ها را همراه با نيمي از شكر با همزن برقي بزنيد تا سفيد شود و فرم بگيرد.

آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌‌ها را با باقيمانده شكر، با همزن برقي بزنيد تا كمرنگ و غليظ شود. سپس كره، پوست پرتقال و آب پرتقال را درون زرده‌هاي همزده بريزيد و مخلوط كنيد.

حالا سفيده تخم‌مرغ‌ها را به مخلوط زرده بيفزائيد و به آرامي هم بزنيد. اكنون آرد را سه بار الك كنيد و آن را درون مایه فراهم كرده بريزيد و مخلوط نمائيد.

اينك هر بار به اندازه يك قاشق سوپخوري از اين مايه را درون حفره‌هاي قالب مدلين بريزيد و به مدت تقريبي 10-12 دقيقه در فر بپزيد.

همينكه مدلين طلائي رنگ شد، آن را از فر درآوريد و روي پنجره سيمي قرار دهيد تا كاملا خنك شود. حالا در صورت دلخواه قسمتي از مدلين را در شكلات آبكرده بزنيد و رويش پسته آسياب كرده بپاشيد.

برچسب ها: انواع شیرینیانواع شیرینی خشکآشپزباشیافسانه ظروفیشیرینی مدلین تعداد بازديد: 1583 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است