آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
قالب را به اندازه 18×28 سانتیمتر، چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. به گونهای که کاغذ از دو لبه طولی قالب، بلندتر باشد.
آنگاه کره، آرد، آرد ذرت و پودر شکر را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.
سپس زرده تخممرغها، پوست لیمو و نمک را بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود. چنانچه خمیر خشک بود، 1-2 قاشق سوپخوری آب سرد به آن بیفزائید.
حالا خمیر را در قالب پهن و صاف کنید و 20 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا طلائی رنگ شود. اکنون قالب را از فر درآورید و همینکه شیرینی خنک شد، مایه رویه را رویش بریزید.
اینک دمای فر را به 170 درجه سانتیگراد کاهش دهید و شیرینی را 10-12 دقیقه دیگر بپزید. آنگاه شیرینی را به اندازه دلخواهتان برش دهید.
روش تهیه مایه رویه: شکر قهوهای، خامه، کره و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا مایه، گرم شود. سپس حرارت را زیاد کنید و مایه فراهم کرده را 5 دقیقه بجوشانید.
حالا بادام هندی را بیفزائید و ظرف را روی حرارت بردارید.