ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی
فر را با دمای 220 درجه سانتيگراد گرم كنيد و سینی شيرینیپزی را به اندازه 35×45 سانتيمتر با كاغذ روغنی بپوشانيد.
زرده تخممرغها را همراه با سه چهارم از شكر، وانيلين و آب جوش با همزن برقی بزنيد تا كمرنگ و غليظ شود. آنگاه روغن مايع را بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا سفيده تخممرغها را با همزن برقی بزنيد تا سفيدرنگ شود و فرم بگيرد. سپس باقيمانده شكر را كم كم به آن بيفزائيد و پيوسته با همزن برقی بزنيد. اكنون زردهها و سفيدههای همزده تخممرغ را به آرامي با هم مخلوط كنيد و بعد آرد را در 2 يا 3 مرحله به اين مايه بيفزائيد و به آرامي هم بزنيد.
اينك مایه فراهم كرده را در سینی بريزيد و در همه جای سینی به طور يكنواخت صاف كنيد. آنگاه رولت را به مدت تقریبی 8-10 دقيقه، در فر بپزيد. حالا رولت را از فر در آوريد و آن را روی كاغذ روغنی برگردانيد.
سپس كاغذ زير رولت را جدا كنيد و آن را در كاغذ روغنی بپيچيد و كنار بگذاريد تا خنك شود. اكنون رولت را باز كنيد و كرم را رويش بماليد و فندق بپاشيد. اينك دوباره رولت را رول كنيد و در كاغذ روغنی بپيچيد.
رولت را دست كم 6 ساعت و يا يك شب در يخچال نگه داريد تا آماده مصرف شود. در صورت دلخواه رولت را با كرم گاناش، شكلاتی و ميوه بيارائيد.
روش تهیه مواد ميانی: خامه را گرم كنيد و روی شكلات بريزيد. آنگاه پيوسته كرم را هم بزنيد تا شكلات آب شود. سپس كره را افزوده و مخلوط كنيد.
حالا بگذاريد كرم فراهم كرده، كاملاً خنك شود و بعد آن را با همزن برقی بزنيد تا سبك و يكنواخت شود.