Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:59

بیسکویت فنجانی بادام زمینی

بیسکویت فنجانی بادام زمینی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 15 عدد

شكلات شيری آبکرده  340 گرم

كره بادام زمینی يك‌دوم پيمانه

بيسكويت شكلاتی آسياب كرده  200 گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

قالب مینی مافن را با كپسول‌های كاغذی بپوشانيد و قدری از شكلات شيری را درون آن بريزيد و بگذاريد اندکی سفت شود.

آن‌گاه در هر قالب، 1 قاشق سوپخوری كره بادام زمینی روی شكلات بریزید و قدری بيسكويت خرد كرده به آن بیفزائید.

سپس با باقیمانده شكلات شيری روی مواد را بپوشانيد و قالب را در یخچال بگذارید تا شکلات كاملا سفت شود. حالا بیسکویت فنجانی را با  بادام زميني بیارائید.

برچسب ها: بیسکویتآشپزباشیمهدیس رحیمیانطرز پخت بیسکویتبیسکویت فنجانی تعداد بازديد: 1272 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است