آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
شير خشك و آرد را با هم مخلوط كنید و در تابه بریزید. آنگاه تابه را روی حرارت ملایم بگذارید و آرد و شیر خشک را تفت دهيد تا رنگش عوض شود.
سپس این مخلوط را به کاسه مناسبی منتقل کنید و شكلات، بادام، وانيلین،كره و عسل را به آن بيفزائيد تا خمير سفتی به دست آيد.
حالا خمير را در قالبی به اندازه ١٥×٢٥ سانتيمتر پهن كنيد.
اکنون پودر شکر را با آب ليمو مخلوط كنید تا صاف و يكدست شود و بعد رنگ خوراکی دلخواهتان را به آن افزوده و مخلوط کنید.
اینک این مخلوط را روی خمير بریزید و بگذاريد قدری سفت شود. حالا شیرینی را به اندازه دلخواهتان برش دهيد.