آشپزباشی- آرزو گنجی
روغن جامد را آب کنید و کنار بگذارید تا ولرم شود. آنگاه پودر شکر را به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.
حالا تخممرغها، زرده تخممرغها، گلاب، زعفران و هل را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد برنج و آرد سفید را بیفزائید و خمیر را خوب ورز دهید تا صاف و یکدست شود.
اکنون خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی قرار دهید و 2 ساعت در دمای محیط نگه دارید. آنگاه هر بار به اندازه یک قاشق چایخوری از آن بردارید و به شکل توپ درآورید و در سینی چربکرده بچینید.
اینک رویشان تخمخرفه بپاشید و شیرینی را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.