آشپزباشی- افسانه ظروفی
روی نانهای رولت مارمالاد بمالید و رول كنید. آنگاه هر یك از رولتها را در كاغذ روغنی بپیچید و یك شب در یخچال نگه دارید.
سپس رولتها را به عرض تقریبی یك سانتیمتر، ببرید و در قالب لوف به اندازه 12×30 سانتیمتر – كه با سلفون پوشاندهاید – بچینید به گونهای كه كف و دیواره قالب از رولت پوشیده شود.
حالا قالب را در فریزر بگذارید و پلمبیر را آماده كنید. زردههای تخممرغ، 100 گرم از شكر و وانیلین را در كاسه مناسبی بریزید، روی بخار آب جوش بگذارید و با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.
سفیدههای تخممرغ را نیز باهمزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و كمكم باقیمانده شكر را اضافه كنید. اكنون ورقههای ژلاتین را در آب سرد بخیسانید و به روش بنماری حل كنید و به زردههای تخممرغ بیفزائید.
آنگاه سفیدههای تخممرغ را به آرامی به آن بیفزائید و بعد خامه و میوه را اضافه نمائید.
نیمی از مایه فراهم كرده را در قالب روی رولت بریزید، روی آن یك ردیف رولت بچینید و باقیمانده مایه را بیفزائید. اینك رویش را بپوشانید و یك شب در فریزر نگه دارید. حال پلمبیر را برای پذیرائی، روی ظرف زیبایی برگردانید و سلفون را جدا كنید.