تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را چرب نمائید. آنگاه كره و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا كره آب شود. سپس شكر و خامه را بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا آرد و بادام را اضافه كنید و آن را از روی حرارت بردارید تا خنك شود. اكنون هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از مایه بردارید و به صورت بیضی درآورید و با فاصله از هم در سینی بگذارید. سینی را در فر قرار دهید و به مدت تقریبی 10 دقیقه یا تا زمانیكه شیرینی طلائی رنگ شود بپزید.
اینك شیرینی را با كاردك از سینی جدا كنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا خنك شود و بعد در ظرف زیبائی بچینید.