آشپزباشی - محیا ربیعی
كره، پوست ليمو و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه آرد و آرد برنج را بیفزائید و مخلوط کنید تا مواد خمیر شود.
سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده اندکی ورز دهید و بعد آن را بین دو کاغذ روغنی باز کنید. حالا خمیر باز کرده را 15 دقیقه در یخچال نگه دارید.
اکنون خمیر را با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در سینی شیرینیپزی بچینید و رویشان شکر قهوهای بپاشید.
اینک کوکی لیمو را 20 دقیقه دیگر، در یخچال نگه دارید و بعد آن را به مدت 10-15 دقیقه در فر بپزید. کوکیها را روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.