ماهنامه آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
كره، شكر و شكر قهوهای را در كاسه همزن برقی بريزيد و هم بزنيد تا صاف و يكدست شود. آن گاه وانيل و تخممرغ را بيفزائيد و مخلوط كنيد.
سپس مخلوط الك كرده آرد، نمك و بيكينگسودا را افزوده و مخلوط سازيد. حالا شكلات چیپسی، سس كارامل و بيسكويت را بيفزائيد و مخلوط نمائيد.
اكنون هر بار به اندازه 1 قاشق سوپخوری از اين مخلوط برداريد و آن را با فاصله از يكديگر، در سینی شيرینیپزی قرار دهيد. اينك شيرینی را به مدت تقریبی 12 دقيقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد بپزيد.