آشپزباشی - آرزو گنجی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف قالب را به قطر 22 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و چرب نمائید. آنگاه کره، شکر قهوهای و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
سپس تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. سپس موز، آرد و بیکینگپودر را به این مایه افزوده و مخلوط سازید.
حالا کشمش را بیفزائید و مواد را فقط و در حد مخلوط شدن، هم بزنید. اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 50 - 60 دقیقه، در فر بپزید.
کیک را از قالب خارج کنید و آن را با خامه و سس باتراسکاچ بیارائید.
روش تهیه سس باتراسکاچ: کره، شکر و خامه را روی حرارت ملایم بگذارید و پیوسته هم بزنید تا شکر حل شود. پس از 2دقیقه، سس را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.