آشپزباشی - محیا ربیعی
فر را با دماي ٢٠٠ درجه سانتیگراد گرم کنید و روی كاغذ روغنی دايرههایی به قطر ٩ سانتيمتر بكشيد و كاغذ را برعكس داخل سینی شیرینیپزی قرار دهيد.
آنگاه كره و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهيد تا كره آب شود و آب بجوشد. سپس آن را از روی حرارت بردارید و آرد را به يكباره بیفزائید.
حالا ظرف را دوباره روی حرارت قرار دهيد و مواد را هم بزنید تا خمیر شود. اکنون خمیر را کنار بگذارید تا خنک شود و بعد تخممرغها را کم کم به آن بیفزائید.
مراقب باشید ممکن است که همه تخممرغ استفاده نشود و ميزان تخممرغ تقریبی است. زيرا خمير به دست آمده میباید خیلی شل نباشد و حالت خود را حفظ کند.
سپس وانیل و شکر را افزوده و مخلوط کنید.اینک مایه فراهم کرده را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره کنگرهدار بریزید و روی دايرههای رسم شده بر روی كاغذ روغنی ماسوره بزنيد.
حالا بعد از يك بار ماسوره زدن بار دوم كنار همان رديف اول ماسوره بزنيد تا رينگ پهن تری بدست آيد.
آنگاه نان خامهای را به مدت تقریبی٢٠ دقيقه در فر بپزيد و بعد دما را به ١٨٠ درجه سانتیگراد كاهش دهید و ٢٠ دقیقه ديگر، آن را بپزيد تا حلقههای نان كاملاً بپزند و پف كنند.
همینکه حلقههای نان خامهای خنک شدند، آنها را برش دهید و داخلشان را با خامه فرم گرفته و ميوههای دلخواهتان مثل توت فرنگی، هلو و بلوبری پر کنید و قسمت برش خورده نان را رویشان بگذارید و با پودر شكر بیارائید.
یادآوری: در صورت دلخواه میتوانید قبل از قرار دادن نان خامهای در فر، روی آن سفيده تخممرغ بمالید و خلال بادام بپاشيد.