ماهنامه آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد و سینی شيرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانيد. آنگاه كره را در كاسه همزن برقی بريزيد، شكر و شكر قهوهای را بيفزائيد و هم بزنيد تا صاف و يكدست شود .
سپس تخممرغ و وانيل را افزوده و مخلوط كنيد. حالا مواد خشك و بيسكويت را اضافه نمائيد تا خمير مناسبی حاصل شود. اكنون هر بار به اندازه يك قاشق سوپخوری از خمير فراهم كرده برداريد و با فاصله، در سيني قرار دهيد.
اينك بيسكويت را به مدت تقریبی 10 -15 دقيقه، در فر بپزيد.