ماهنامه آشپزباشی - سعید بابا رحیمی
روغن، آرد و آرد برنج را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه تخممرغ، پودر شکر، شیر، وانیلین و زعفران را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید.
حالا هر دو مایه را با هم مخلوط کنید ولی مراقب باشید که آن را زیاد هم نزنید! اکنون مایه فراهم کرده را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره کنگره دار بریزید و هربار گلهائی از آن را با فاصله از یکدیگر، روی سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید.
سپس شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه شیرینیها خنک شدند، نیمی از آن را با شکلات آبکرده بیارائید.