آشپزباشی - آرزو گنجی
كره، پودر شكر، هل را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. آنگاه زرده تخممرغها را بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس آرد را بيفزائيد و با قاشق فلزی مواد را مخلوط كنيد.
اكنون هر بار به اندازه يك قاشق چايخوری از خمير شيرینی را برداريد و به شكل توپ درآوريد. سپس آنها را ابتدا در سفيده تخممرغ بغلتانيد و بعد در گردو و پسته بچرخانيد و روی سینی شيرینیپزی بگذاريد.
حالا سینی را در فر گرم كرده با دماي 170 درجه سانتيگراد قرار دهيد و شيريني را به مدت تقريبي 20 دقيقه بپزيد. همينكه شيرینی ها خنك شدند، رويشان پودر شكر بپاشيد.