آشپزباشی - لیلا آیانی صفت
کره و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه زرده تخممرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس آرد، بیکینگپودر و آرد ذرت را همراه با فندق به این مایه افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود (مراقب باشید که خمیر را زیاد هم نزنید تا به روغن نیفتد).
حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. اکنون سینی شیرینیپزی را با کاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده با وردنه، به ضخامت 4 میلیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و با فاصله از یکدیگر، در سینی بچینید.
آنگاه شیرینی را به مدت تقریبی 12-15 دقیقه در فر بپزید. همینکه شیرینیها خنک شدند، رویشان را با پودر شکر و پسته بیارائید.