ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی
قالب را به اندازه 20×30 سانتیمتر چرب کنید و با فویل به گونهای بپوشانید که فویل از دو لبه قالب بلندتر باشد. آنگاه شکلات و کره را با هم مخلوط کنید و نیمی از آن را در قالب بریزید.
سپس یکی از نانهای میکادو را روی شکلات بگذارید. حالا کره (اضافی)، شیرعسلی و گلدن سیروپ را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد (3 دقیقه).
در این میان، پیوسته آن را هم بزنید تا ته نگیرد و به رنگ کارامل درآید. آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید و کرة بادامزمینی را به مخلوط شیرعسلی بیفزائید و هم بزنید.
اکنون این مایه را همچنان که داغ است روی نان میکادو بریزید و با پالت صاف کنید. سپس رویش را با نان میکادو بپوشانید و باقیماندهة شکلات را رویش بریزید.
اینک آن را نیم ساعت در یخچال نگه دارید و بعد به اندازه دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
یادآوری: در صورت دلخواه میتوانید روی شکلات را با مرنگ و شکلاتهای دست ساختتان به اشکال مختلف بیارائید.