آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
آرد و شكر را در ظرف مناسبی بریزید. بعد كره را بیفزائید و با سر انگشتان كره و آرد را با هم مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید. سپس زرده تخممرغ و شیر را اضافه نمائید تا خمیر نرمی حاصل شود. بعد آن را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 1 ساعت در یخچال نگه دارید.
آنگاه خمیر را روی سطح آردپاشی شده، با وردنه به اندازه 20×30 سانتیمتر باز كنید و كرم گاناش فندقی را روی آن بمالید؛ به طوری كه خمیر، از هر طرف 2 سانتیمتر خالی بماند. اكنون روی كرم گاناش پودر فندق بپاشید و آن را از طول رول كنید. آنگاه در كاغذ روغنی بپیچید و به مدت 1 ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا فر(تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. اكنون خمیر را از كاغذ جدا سازید و با چاقوی تیزی به عرض یك سانتیمتر ببرید و در سینی بچینید. اینك سینی را در فر بگذارید و بیسكویت را به مدت 20 دقیقه بپزید و پس از 5 دقیقه روی پنجره سیمی منتقل كنید تا خنك شود. بعد آن را در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه كرم گاناش فندقی
خامه را در ظرف مناسبی بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا خامه گرم شود. سپس شكلات را بیفزائید و مخلوط كنید تا كرم صاف و یكدستی به دست آید. حالا فندق را بیفزائید و كرم را از روی حرارت بردارید.