ماهنامه آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
کره، شکر قهوهای و شکر سفید را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه تخممرغ و وانیل را بیفزائید و هم بزنید.
حالا مخلوط الک کرده آرد و بیکینگسودا را به مایه تخممرغی بیفزائید و هم بزنید. سپس شکلات چیپسی را افزوده و مخلوط نمائید.
اکنون مایه فراهم کرده را در قالبی به اندازه 20×30 سانتیمتر بریزید و قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید.اینک شیرینی را به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید و همینکه خنک شد، آن را به اندازه دلخواه برش بزنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.