Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:18

بیسکویت زنجفیلی

بیسکویت زنجفیلی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 35-40 عدد

کره نرم شده 250 گرم

پودر شکر 120 گرم

پوست لیموی رنده کرده 2 قاشق چایخوری

اسانیل وانیل 1 قاشق چایخوری

آرد 350 گرم

نمک 1 قاشق چایخوری

زنجفیل شکری 200 گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

کره و پودر شکر را در کاسه همزن برقی بریزید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه پوست لیمو، وانیل، آرد، نمک و زنجفیل را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

آنگاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی بچینید.

سپس بیسکویت زنجفیلی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید. 

برچسب ها: انواع بیسکویتبیسکویت زنجفیلیآشپزباشیمهدیس رحیمیانبیسکویت ترد تعداد بازديد: 1133 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است