آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
کره و پودر شکر را در کاسه همزن برقی بریزید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه پوست لیمو، وانیل، آرد، نمک و زنجفیل را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
آنگاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی بچینید.
سپس بیسکویت زنجفیلی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید.