آشپزباشی - محیا ربیعی
فر را با دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینیپزی را چرب نمائید. آنگاه بادام، پودر شكر و دارچين را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنيد.
سپس سفيده تخممرغها را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود. حالا مخلوط مواد خشك را به سفيدههای همزده بیفزائید و هم بزنید تا خمير مناسبي حاصل شود.
اکنون دستتان را مرطوب کنید و هر بار به اندازه 1 قاشق چاپخوری از خمیر فراهم کرده را بردارید و به شکل توپ درآورید و در سینی قرار دهيد.
سپس شیرینیها را به مدت تقریبی ١٥ دقيقه، در فر بپزيد. همینکه شیرینیها خنک شدند، آنها را در پودر شکر بغلتانید و در ظرف دردار نگه دارید.