آشپزباشی - آرزو گنجی
کره، پودر شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود آنگاه تخممرغ را بیفزایید و مخلوط کنید.
سپس آرد، بیکینگپودر، نمک و قهوه را افزوده و مواد را با هم مخلوط نمائید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
حالا مایه فراهم کرده را در کیسهشیرینیپزی دارای ماسوره کنگرهدار بریزید و هر بار قدری از آن را با فاصله از یکدیگر، روی سینی بگذارید.
اکنون سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید. همینکه شیرینی خنک شد، رویش پودر شکر بپاشید.