آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
فر را با دمای 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد و سینی شيرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانيد. آنگاه كره، شكر قهوهای و شكر را با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود.
سپس تخممرغ و وانيل را افزوده و مخلوط سازيد. حالا مواد خشك را درون مخلوط تخممرغی بريزيد و هم بزنيد تا خمير مناسبی حاصل شود.
اكنون هر بار به اندازه 1 قاشق سوپخوری، از خمير فراهم كرده برداريد و به شكل توپ در آوريد. سپس به كم دسته قاشق چوبی، حفرهای روی آن ايجاد كنيد و با فاصله از يكديگر، در سینی بچينيد.
اكنون بيسكويتها را به مدت تقریبی 8-10 دقيقه، در فر بپزيد و روی پنجری سیمی خنك كنيد. اينك روی هر بيسكويت، قدری كرم بريزيد و اندکی شكر بپاشيد. سپس با استفاده از دستگاه تورچ، شكر را كارامل كنيد.
روش تهیه كرم: پنير خامهای را با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود. آنگاه پودر شكر و وانيل را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد تا صاف و يكدست شود.