ماهنامه آشپزباشی - مریم امیری
کره، پودر شکر، پودر هل، پودر دارچین وپوست لیمو را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن گاه زرده تخممرغها را بيفزائيد و مخلوط كنيد.
سپس آرد را افزوده و مواد را هم بزنيد تا خمیر نرمی به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلی متر باز کنید و با برشگر به اندازه 4×4 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی شیرینی پزی بچینید.
اكنون سینی را در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهيد و شيرینیها را به مدت تقریبی12 تا 15 دقیقه بپزید. همینکه شيرینیها، خنک شدند، رويشان اندکی مارمالاد بماليد و رویه کنجدی را روی آن قرار دهید.
اينك شيرینیها را با پسته و گل سرخ بیارائید.
روش تهیه رویه کنجدی: کنجد را در تابه مناسبی بريزيد و روی حرارت ملايم، پيوسته هم بزنید تا برشته و طلائی شود. آنگاه کره و عسل را بيفزائيد و مخلوط کنید تا مایه صاف و يكدستی حاصل شود.
سپس آن را روی فویل چربکرده بريزيد و رويش را با وردنه صاف کنید. همينكه كنجد عسلس اندکی خنك شد، آن را با برشگر به اندازه 4×4 سانتیمتر قالب بزنيد و بگذارید کاملا سرد شود