Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:30

کوکیز لیموئی با رویـۀ‌کنجــد

کوکیز لیموئی با رویـۀ‌کنجــد

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 30 عدد

کره 125 گرم

پودر شکر 125 گرم

پودر هل يك‌دوم قاشق چایخوری

پودر دارچین يك‌دوم  قاشق چایخوری

پوست لیموی رنده کرده 1قاشق چایخوری

زرده تخم مرغ 2عدد

آرد 225 گرم

مارمالاد به دلخواه 3قاشق سوپخوری

پودر پسته برای تزئين به ميزان لازم

غنچه گل سرخ برای تزئين به ميزان لازم

مواد لازم برای رویه کنجدی:

کنجد 150 گرم

کره 3 قاشق سوپخوری

عسل 3 قاشق سوپخوری

ماهنامه آشپزباشی - مریم امیری

کره، پودر شکر، پودر هل، پودر دارچین وپوست لیمو را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.  آن گاه زرده تخم‌مرغ‌ها را بيفزائيد و مخلوط كنيد.

سپس آرد را افزوده و مواد را هم بزنيد تا خمیر نرمی به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلی متر باز کنید و با برشگر به اندازه 4×4 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی شیرینی پزی بچینید.

اكنون سینی را در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهيد و شيرینیها را به مدت تقریبی12 تا 15 دقیقه بپزید.  همینکه شيرینیها، خنک شدند، رويشان اندکی مارمالاد بماليد و رویه کنجدی را روی آن قرار دهید.

اينك شيرینیها را با پسته و گل سرخ بیارائید.

روش تهیه رویه کنجدی: کنجد را در تابه مناسبی بريزيد و روی حرارت ملايم، پيوسته هم بزنید تا برشته و طلائی شود. آن‌گاه کره و عسل را بيفزائيد و مخلوط کنید تا مایه صاف  و يكدستی حاصل شود.

سپس آن را روی فویل چربکرده بريزيد و رويش را  با وردنه صاف کنید. همينكه كنجد عسلس اندکی خنك شد، آن را با برشگر به اندازه 4×4 سانتیمتر قالب بزنيد و بگذارید کاملا سرد شود

برچسب ها: انواع کوکیزآشپزباشیمریم امیریکوکیز لیموئی تعداد بازديد: 1634 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است