ماهنامه آشپزباشی - لیلا آیانی صفت
فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد و سيني شيرينيپزي را چرب نمائيد و كنار بگذاريد. آنگاه كره، پودر كاكائو و شكر را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد تا شكر آب شود.
ظرف را از روي حرارت برداريد و كنار بگذاريد. حالا ماست، تخممرغ و وانيلين را در كاسه ديگري بريزيد و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنيد. اكنون مایه خنك شده را به اين مخلوط بيفزائيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. سپس آرد و بيكينگپودر را اضافه كنيد و مخلوط نمانيد و بعد گردو و شكلات را به آن بيفزائيد. اينك هر بار به اندازه يك قاشق چايخوري از خمير فراهم كرده برداريد و به شكل توپ در آوريد.
توپهاي فراهم كرده را در سيني بچينيد و به مدت تقريبي 15 دقيقه، شيريني را بپزيد و روي پنجره سيمي خنك كنيد. اكنون شيرينيها را با كرم موكا و ترافلهاي تزئيني بيارائيد و براي پذيرائي در ظرف زيبائي بچينيد.
روش تهيه كرم موكا: كره، پودر كاكائو و قهوه فوری حلكرده در آبجوش را در كاسه مناسبی بريزيد و با همزن برقی بزنيد.
آنگاه پودر شكر الك كرده را كمكم بيفزائيد تا كرم مطلوبي به دست آيد. حالا كرم را در كيسه شيرينيپزی داراي ماسورهی كنگرهدار بريزيد و مصرف كنيد.