آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
كره، شكر قهوهای، شکر سفید و وانيل را با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود. آنگاه تخممرغ را بيفزائيد و بعد مخلوط آرد، بيكينگسودا و جوز هندی را در 2 نوبت اضافه كنيد تا خمير مناسبی حاصل شود.
سپس خمير فراهم کرده را در کیسه نايلونی قرار دهید 30 دقيقه در يخچال بگذاريد. حالا دارچين و شكر را با هم مخلوط كنيد.
اکنون هر بار به اندازه 1 قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و به شکل توپ درآورید و در مخلوط شكر و دارچين بغلتانيد.
توپهای خمیر را با فاصله در سینی شيرینیپزی بچينيد و به مدت تقریبی 12 دقيقه در فر گرم کرده با دماي 180 درجه سانتيگراد بپزيد.