ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف قالب عمیقی را به قطر 22 سانتیمتر، با کاغذ روغنی بپوشانید. زرده تخممرغها را همراه با سه چهارم از شکر، وانیل و آب جوش با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.
آنگاه روغن مایع را به آن بیفزائید. سپس سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید و کمکم باقیمانده شکر را به آن بیفزائید. حالا زردهها و سفیدههای تخممرغ را به آرامی با هم مخلوط کنید و مراقب باشید که حجم مایه از بین نرود.
اکنون آرد و بادام را نیز درون این مایه بریزید و به آرامی مخلوط سازید.اینک مایه حاصل را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی40-45 دقیقه، در فر بپزید.
کیک را در قالب خنک کنید و بعد آن را از ارتفاع به سه قسمت مساوی برش دهید. آنگاه هرلایه کیک را با شربت مرطوب کنید و خامه فرم گرفته بمالید.
لایههای کیک را روی هم قرار دهید و رو و اطراف کیک را نیز با خامه بپوشانید. سپس کیک را دست کم 6 ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا کیک را روی پنجره سیمی قرار دهید و آن را روی سینی بگذارید. اکنون کرم گاناش را روی کیک بریزید و دوباره کیک را در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.
در صورت دلخواه روی کیک را با میوه و تکههای شکلات بیارائید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی قرار دهید.
روش تهیهکرم گاناش: خامه را گرم کنید و شکلات را به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا شکلات آب شود. آنگاه گلوکز را به آن بیفزائید و هم بزنید. همینکه کرم خنک شد، آن را مصرف نمائید.