Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:01

کیک بادامی با کرم گاناش

کیک بادامی با کرم گاناش

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

 

مواد لازم برای 10-12 نفر

تخم مرغ  6 عدد

شکر 150 گرم

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

آب جوش 3 قاشق سوپخوری

روغن مایع  2 قاشق سوپخوری

آرد 100 گرم

بادام آسیاب کرده 80 گرم

شربت بار به میزان لازم

خامه قنادی حدود 500 گرم

مواد لازم برای تهیه کرم گاناش:

خامه صبحانه 250 گرم

شکلات شیری خرد کرده 400 گرم

گلوکز 2 قاشق سوپخوری

ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف قالب عمیقی را به قطر 22 سانتیمتر، با کاغذ روغنی بپوشانید. زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه با سه چهارم از شکر، وانیل و آب جوش با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.

آن‌گاه روغن مایع را به آن بیفزائید. سپس سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید و کم‌کم باقیمانده شکر را به آن بیفزائید. حالا زرده‌ها و سفیده‌های تخم‌مرغ را به آرامی با هم مخلوط کنید و مراقب باشید که حجم مایه از بین نرود.

اکنون آرد و بادام را نیز درون این مایه بریزید و به آرامی مخلوط سازید.اینک مایه حاصل را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی40-45 دقیقه، در فر بپزید.

کیک را در قالب خنک کنید و بعد آن را از ارتفاع به سه قسمت مساوی برش دهید. آن‌گاه هرلایه کیک را با شربت مرطوب کنید و خامه فرم گرفته بمالید.

لایه‌های کیک را روی هم قرار دهید و رو و اطراف کیک را نیز با خامه بپوشانید. سپس کیک را دست کم 6 ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا کیک را روی پنجره سیمی قرار دهید و آن را روی سینی بگذارید. اکنون کرم گاناش را روی کیک بریزید و دوباره کیک را در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.

در صورت دلخواه روی کیک را با میوه و تکه‌های شکلات بیارائید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی قرار دهید.

روش تهیهکرم گاناش: خامه را گرم کنید و شکلات را به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا شکلات آب شود. آن‌گاه گلوکز را به آن بیفزائید و هم بزنید. همینکه کرم خنک شد، آن را مصرف نمائید.

برچسب ها: انواع کیککیک بادامیآشپزباشیافسانه ظروفیکیک با گاناش تعداد بازديد: 1742 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است