آشپزباشی- سهیلا جباری
فر (تاون) را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم كنید. كف سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید و كاغذ را چرب كنید. سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا كاملاً سفت و سفید شود. آنگاه شكر را به تدریج بیفزائید و همزدن را ادامه دهید. سپس كورن فلكس و شكلات را به سفیده اضافه كنید و مواد را با قاشق به آرامی با هم مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود.
حالا هر بار به اندازه 2 قاشق سوپخوری از مایه بردارید و با فاصله در سینی قرار دهید. بعد سینی را به مدت 25-30 دقیقه در فر بگذارید تا مرنگ خشك شود. اكنون پودر شكلات را روی آنها بپاشید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.