آشپزباشی - مریم امیری
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و خمیر میلفوی را روی سطح آرد پاشیده به اندازه 20×40 سانتیمتر باز کنید. آنگاه مخلوط کره، عسل و خامه را روی خمیر بمالید.
سپس شکر،گردو و دارچین را با هم مخلوط کنید و آن را روی خمیر بپاشید. اکنون خمیر را از درازا و از هر دو طرف تا وسط تا کنید و بعد آن را روی هم برگردانید تا خمیر چهار لایه شود.
اینک پالمرز را به عرض نیم سانتیمتر برش دهید و با فاصله از یکدیگر، در سینی شیرینیپزی بگذارید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر بپزید.