آشپزباشی - لیلا آیانی صفت
کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه زرده تخممرغها و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد و آرد ذرت را بیفزائید و مواد را به شکل خمیر درآورید.
حالا خمیر به دست آمده را در کیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید.
اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 4-5 میلیمتر باز کنید و لولههائی از خمیر شکلاتی بسازید و آنها را با فاصله از یکدیگر، روی خمیر باز کرده قرار دهید.
آنگاه روی خمیر کاغذ روغنی بگذارید و وردنه بکشید تا خمیرها به هم بچسبند. اکنون خمیر را با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید.
سپس شیرینیها را به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید و بعد روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف مناسب و زیبائی بچینید.
روش تهیه خمیر شکلاتی: کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه زردههای تخممرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد، پودر کاکائو و قهوه را بیفزائید و مواد را به شکل خمیر درآورید.