آشپزباشی - محیا ربیعی
كره و شكر را توسط همزن بزنيد تا صاف و يكدست شود. آنگاه زرده تخم مرغ را بيفزاييد و مخلوط کنید. سپس اسانس بادام را در صورت دلخواه افزوده و مخلوط كنيد.
حالا پودر بادام، آرد و پودر کاکائو را به این مایه بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. اکنون روی خمير را بپوشانید و ٢ ساعت در يخچال نگه دارید.
آنگاه فر را با دماي ١٦٠ درجه سانتيگراد گرم كنيد و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانيد. سپس هر بار به اندازه یک قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شکل توپ درآورید و با فاصله از یکدیگر، در سيني قرار دهید.
حالا سینی را 15 دقیقه، در يخچال بگذارید و بعد آن را در فر قرار دهید. اکنون شیرینی را به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید. شیرینیها را روی پنجره سیمی خنک کنید و آنها را دو تا دو تا با شکلات سفید به هم بچسبانید.