آشپزباشی - لیلا آیانی صفت
پودر مایه خمیر، یک قاشق چایخوری از شکر و شیر ولرم را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. روی ظرف را بپوشانید و حدود 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.
آنگاه باقیمانده شکر، کره، تخممرغ، ماست و روغن مایع را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. حالا مایه خمیر عمل آمده را نیز بیفزائید و هم بزنید.
حالا مخلوط آرد و نمک را کم کم افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. اکنون خمیر را ورز دهید تا صاف و یکدست شود و آن را در کاسه چربکرده بگذارید. رویش را بپوشانید و کنار بگذارید تا حجم خمیر دوبرابر شود.
اینک خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم نمائید و هر قسمت را روی سطح آرد پاشیده، به اندازه 30×40 سانتیمتر باز کنید.
آنگاه مواد میانی را نیز سه قسمت کنید و آن را روی خمیر بریزید و صاف کنید، سپس خمیر را از درازا رول کنید. 5/2-3 سانتیمتر برش دهید.
خمیرهای برشخورده را در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید. حالا روی خمیرها مخلوط زرده تخممرغ و خامه بمالید و شیرینی را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
روش تهیه مواد میانی: گردو، شکر، دارچین و سفیده تخممرغ را با هم مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید.