ماهنامه آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
پنير خامهای و كره را كاسه دستگاه غذاساز بريزيد و دستگاه را روشن كنيد. تا صاف و يكدست شود. آنگاه شكر را بيفزائيد و در آخر آرد را اضافه كنيد تا مواد به صورت خمير درآيد.
آنگاه خمير را 1 ساعت در يخچال نگه داريد. سپس خمير را به ضخامت نيم سانتيمتر، با وردنه باز كنيد مارمالاد را رويش بريزيد و صاف كنيد. حالا باقيمانده مواد ميانی را روی آن بپاشيد و خمير را رول كنيد.
اكنون خمير را به عرض یک سانتيمتر برش بزنيد و با فاصله در سینی دارای كاغذ روغنی بچينيد. اينك سینی را نيم ساعت در يخچال نگه داريد.
آنگاه روی خميرها مخلوط شكر و دارچين بپاشيد و شيرینی را به مدت تقریبی 45 دقيقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد به مدت 45 دقيقه بپزيد.
روش تهیه مواد ميانی: همه مواد را بجز مارمالاد با هم مخلوط كنيد.